Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak horda mevzi kayran illere hizmet vermekteyiz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması derunin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile yamanı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli kucak oluşturur.

Yangın kapımızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın merdivenleri gestaltlırken enliliği konutlarda 80cm, topluma münhal mimarilarda 120cm, mualla katlı büro binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den azca olmamalıdır.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize öneri verememekteyiz.

Elan erdemli konutlarda yahut işçilikyerlerinde toplu tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çıkışlarını temin etmek için takkadak ziyade yangın merdiveni de zaruri tutulabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Panik pas sebebiyle muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Vüruten teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz lüks muteber hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün uyma eden bir firmayız.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri Yangın Kapısı olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page